Ngumbah AC Surabaya

Service AC Surabaya dengan keyword Ngumbah AC. CV Anugerah Teknik Abadi perusahaan seng nangani kerusakan, Ngumbah, Masangno, Ngedol lan tuku, Ngisi freon, isok pisan dandani spare part.

Default Co. Ltd

Default Co. Ltd

Ngumbah AC nak panggone CV ATA murah rek lan pastine resik. Teknisine berseragam lan sepatuan. Kerjone Cepet, Ora kotor maneh sesuai karo keinginane pelanggan.

Wilayahe kito mencakup Surabaya-Gresik-Sidoarjo. Liyane sing kito ugo isok ndandani kalebu;

– Ngumbah resik AC

– Ndandani AC Bocor

– Ndandani Kulkas mati/ora isok murup

– Ndandani Mesin cuci

– Ndandani Show case, Freezer lan akeh kang liyane.

Ngumbah AC ing Cv. Anugerah Teknik Abadi luwih aman lan babar pisan utawi basa terkenale “Bergaransi”. Ngumbah AC gunane yen AC iku iso bersih lan keramut.

Saben udara sing terhisap unit indoor wis terfiltering oleh filter sing ono ing unit indoor, nalika kemampuan njero ruangan ukuran wektu standar kanggo nyaring reged filter selang wektu 3 wulan iku AC wis kotor.

Nek butuh jasane kito, Ndang hubungi nomer niki :

CV ANUGERAH TEKNIK ABADI
WONOREJO III/120 SURABAYA

Telp/Fax   : 0315461679
Telkomsel : 081230032651 / 082332365558
Axis         : 083830316070
Indosat    : 085731878500
Pin bbm   : 24CD4A23

Hubungi kantor cabang kami terdekat

K.Cabang : Perum Dharma Alam blok L/no o7,Jember
K.Cabang : Pelem watu 5 Menganti-Gresik
K.Cabang : Jl.wira bumi Gedangan-Sidoarjo.
K.Cabang : perumtas 2 tanggulangin-sidoarjo
K.Cabang : Bulak banteng gang garuda2 surabaya (dekat suromadu)
K.Cabang Pasuruan : perumahan tanggulangin anggun sejahterah rembang -pasuruan

Turunan keyword teko Servisacsurabaya.com

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *